Izvor: Alo
07.06.2024 u 08:03
0

BLIC BRAK, EKSPRES RAZVOD: Jedan detalj svima privukao pažnju!

Melina je jednom prilikom istakla da su prebzo "ušli" u brak

Haris Džinović nedavno se i zvanično razveo od Meline Džinović.

Ova vest je glavna tema u javnosti već mesecima, pevač se često oglašava u medijima u vezi njihovog razvoda, dok Melina sve vreme ćuti na ovu temu.

„SRPSKA POZNATA MANEKENKA UHODILA DIKAPRIJA“! Top model otkrila pikanterije: Pokazao mi je sliku…

– Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super… Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male – rekla je Melina jednom prilikom, pričajući o njihovom odnosu.

Ona je tada priznala da su ipak prebrzo ušli u brak.

– Ne znam koliko je ljudi koji su se zaleteli tako kao mi, a da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro… Znate kako se kaže: „Blic brak, ekspres razvod“ – dodala je tada modna kreatorka.

EVO KOLIKO ZAPRAVO HARIS DŽINOVIĆ IMA GODINA! 

Često se na mrežama povede priča o tome da je usled velike razlike u godinama došlo do pucanja njihovog emotivnog odnosa.

Međutim, ono što je poznato je činjenica da je Haris od Meline stariji skoro 30 godina, a polovinom 2014. godine venčali su se na jahti „Malteški soko“. Kumovi su im bili Slavica Eklston, bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona i biznismen Filip Cepter.

Intimnoj ceremoniji, osim kumova i njihove dece, prisustvovalo je dvadesetak bliskih prijatelja poznatog para.

Budući da Haris neguje svoj izgled, mnogi su ostali u čudu kada su saznali koliko zapravo pevač ima godina, budući da Melina ima 43, više o tome pročitajte ovde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter