Izvor:
22.09.2016 u 17:05
0

DA LI JE MOGUĆE? Reper čiji je PENIS srušio INTERNET, priznao s koliko sestara Kardašijan je imao seks! (VIDEO)

Reper The Game je početkom godine objavio pesmu u kojoj postoji stih: “Je*ao sam tri Kardašijanke”, a prilikom gostovanja u emisiji Vendi Vilijams, on je konačno otkrio sa kojima od poznatig sestara je zaista imao seks.

Da podsetimo, The Game je dva puta izazvao opšti haos na internetu kada je na Instagramu objavio slike u boksericama ispod kojih se jasno video poveći penis, a sada je ponovo šokirao sve.

Uz malo oklevanja, reper je demantovao da je spavao sa Kloi, priznao da je imao seks sa Kortni Kardašijan, a kada ga je voditeljka pitala za Kim, on nije odrečno odgovorio, nego je pokušao da se izvuče rečenicom da je on dobar prijatelj sa Kanjeom Vestom, i da ne želi da uvredi njegovu porodicu.

Svi su to shvatili kao priznanje seksa sa Kim, ali The Game se nije tu zaustavio pa je mrtav ‘ladan dodao da je ipak bio u akciji sa tri devojke iz porodice Kardašijan, ako se to može tako reći. Naime, on se pohvalio da je odvukao u krevet i Blek Čajnu koja se uskoro udaje za Roba Kardašijana…

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto:YouTube/Wendy Williams

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter