Izvor: ALO
28.07.2022 u 07:16
0

„DAVAO MI JE SAVETE!“: Bule Goncić o uspomeni na Baneta Bumbara

Napravio je drastične promene u pozorištima, rekao je on Koliko je Branko Cvejić bio posvećen mlađim kolegama, za Alo! je otkrio Bule Goncić, glumac i upravnik Narodnog pozorišta, koji je na samom početku karijere imao prilike da upozna legendu domaćeg glumišta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZLOSTAVLJAO ME I PONIŽAVAO PRED PRIJATELJIMA!“: Bolna ispovest Andreane Čekić o bivšem mužu

– Mnogo sam bio tužan kada sam saznao da je Branko preminuo. Ovo je stravičan gubitak za čitavo srpsko glumište, ali i za glumište stare Jugoslavije. Branko je za života učinio mnogo, pre svega, za pozorište. Svojim radom ostavio je velikog traga u svetu glume, definitivno ga nikada nećemo zaboraviti – rekao je sa knedlom u grlu glumac, koji se potom prisetio poznanstva i saradnje sa starijim kolegom.

– Imao sam sreće da Branka upoznam još kao dete. Sarađivao sam s njim na početku svoje karijere, a imao sam sreće da učestvujemo na istim projektima u zrelim godinama. Ono što mogu zasigurno reći jeste da je Branko uvek imao lepu reč za svakoga. Često je davao dobronamerne savete mlađim kolegama. Bio je uvek spreman da pomogne i da nauči mlade glumce poslu – prisećao se Goncić, pa naglasio koliki je Cvejić uticaj imao na modernizaciju pozorišta.

– Branko je uneo velike promene u svet pozorišta. Dok je bio direktor Jugoslovenskog dramskog pozorišta, uveo je razne novitete i modernizovao je mnoge stvari. Njegovim odlaskom svi smo izgubili kolegu, vrsnog glumca, ali i prijatelja – zaključio je Bule za Alo!.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter