Izvor: ALO
28.07.2022 u 07:21
0

GRMI U BIKINIJU! Pevačica uživa na odmoru, a ovom fotografijom izazvala lavinu komentara (FOTO)

Kaja Ostojić nedavno je potvrdila da je nakon nekoliko godina zabavljanja stavila tačku na ljubav sa hrvatskim fudbalerom

Kaja Ostojić nedavno je potvrdila da je nakon nekoliko godina zabavljanja stavila tačku na ljubav sa hrvatskim fudbalerom Mateom pavlovićem, ali i da joj trenutno odgovara to što je slobodna. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZLOSTAVLJAO ME I PONIŽAVAO PRED PRIJATELJIMA!“: Bolna ispovest Andreane Čekić o bivšem mužu

Pevačica je priznala i da priželjkuje momka sa kojim je će se povezati na intelektualnom nivou, a potom pokazala i kako uživa u svom slobodnom vremenu.

Kaja se trenutno nalazi u Sloveniji gde uživa u sunčanim danima, a njeni pratioci uživaju u golišavim fotkama koje svakodnevno objavljuje na svom Instagramu. Njena poslednja objava pokrenula je lavinu reakcija na mrežama!

Ona je svoje obožavatelje obradovala vrućim kadrovima na kojima je pozirala u srebrnom bikiniju, a nema ko nije pohvalio njen izgled i vitku liniju, ističući da izgleda bolje nego ikad.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter