Izvor: alo.rs
20.11.2023 u 10:26
0

CECA PEVALA ORLOVIMA: Evo ko joj se pridružio

Naši reprezentativci prethodne noći su proslavili trijumf u restoranu Vujadina Savića, a za atmosferu bila je zadužena Ceca Ražnatović.

Fudbalska reprezentacija Srbije juče je igrala protiv reprezentacije Bugarske, a nerešen rezultat 2:2 naše Orlove plasirao je na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine pauze.

Ova vest obradovala je mnoge ljubitelje sporta, ali i pevačicu Svetlana Ceca Ražnatović koja se pohvalila da je utakcimu pratila iz automobila. Naši reprezentativci prethodne noći trijumf su proslavili u restoranu Vujadina Savića, a za atmosferu bila je zadužena upravo Ceca. 

„Dragane moj“ i „Ja još spavam u tvojoj majici“ bile su numere koje je Ceca sa zadovoljstvom izvodila, a pevačicic se u jednom trenutku pridružila ćerka isupruga jednog od reprezentativaca, Anastasija Gudelj. Supruga Nemanje Gudelja zapevala je vanvremenski hit svoje majke „Neću dugo“, a proslavi je prisustvovala i pevačica Kaja Ostojić koja je bila zadužena za beleženje atmosfere video-zapisima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter