Izvor: bsc happy portal
22.11.2023 u 16:47
0

GUŽVE U GRADU OVAJ PUT IMAJU OPRAVDANJE: Dino Merlin ponovo napunio Arenu! EMOCIJE PRŠTALE NA SVE STRANE

Do sada neviđena pomama i nezaustavljiva “Merlinomanija” zavladala je u Beogradu, ali i čitavoj Srbiji zbog najavljenih koncerata Dina Merlina. Čuveni umetnik iz Sarajeva u rekordnom roku rasprodao je sve karte za koncerte.

Zabeleženi su ogromni redovi sinoć  ispred Arene jer su fanovi satima čekali u redu da uđu na  spektakl ovog najtraženijeg izvođača na Balkanu.

Sinoć je održan treći Merlinov koncert za ovu sezonu. Zakazan je i četvrti.

„TI SI BABA, NE DOLIKUJE TI“: Madona zgrozila fanove bezobrazlukom

Ovo će biti deveti put u karijeri da je Dino Merlin potpuno i u rekordnom roku rasprodao najveću arenu u srpskoj prestonici.

Publika je sinoć uživala uz pesme koje sve generacije znaju. Gosti su mu bile Ivana Banfić i Senida. Otpevale su čuvene duete „Godinama“ i „Dođi“.

bsc happy portal

Dva ipo sata Merlin je pevao svoje čuvene hitove za sve generacije. Arena je bila prepuna. Najviše emocija je izazvao njegov govor o unuku:

-Imam ženu koju volim, djecu.. Unuk mi ima 3 godine i ima omiljenu moju pesmu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter