Izvor: KURIR
14.05.2024 u 08:43
0

KAJA SE NE ODVAJA OD NOVOG VERENIKA! Prvo pojavljivanje u javnosti, topi se od sreće kraj Miloša

Kaja Ostojić uplovila je u novu vezu, a koliko im u ljubavi cvetaju ruže svedoče fotke koje je uslikao

Pevačica, koja je neko vreme vreme uživala u samoći, nedavno je iznenadila javnost kada je objavila da sde verila po četvrti put, a kako je Kurir prvi pisao, reč je o Milošu Ćujoviću.

 

OVDE ĆE ĆERKE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA NASTAVITI ŠKOLOVANJE! Odluka da odu u inostranstvo doneta još pre nekoliko godina

Da gotovo svaki trenutak provode zajedno, i da je on obasipa pažnjom, svedoče i fotke koje je uslikao paparaco Kurira, dok su budući mladenci uživali na promociji albuma, Kajine koleginice Sandre Afrike.

Podsetimo, pevačica i Miloš poznaju se već 15 godina, a upoznali su se na snimanju spota za pesmu „Promaja“ u kom je Čujović glumio Kajinog dečka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter