Izvor: ALO
08.06.2024 u 09:52
0

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA UBISTVO: Saša pijan tražio Gordanu po selu, odveo je u crkvu, pa je za večerom zaklao

Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio Sašu Ilića (47) zvanog Kapetan, iz Jarsenova kod Leskovca, na doživotnu robiju zbog ubistva nevenčane supruge Gordane D. (56).

Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio Sašu Ilića (47) zvanog Kapetan, iz Jarsenova kod Leskovca, na doživotnu robiju zbog ubistva nevenčane supruge Gordane D. (56).

Podsetimo, Saša Ilić uhapšen je nakon što je nožem ubio vanbračnu suprugu Gordanu D. (56), dok su bili na večeri kod prijatelja.

Zločin se odigrao 21. aprila 2023. godine nešto pre 22 časa u kući Zorana S. (62) u Jarsenovu, kod koga su supružnici često boravili, održavajući mu imanje za nadnicu, jer je ovaj bio bolestan i teško pokretan.

Saša je sam pozvao policiju i prijavio da se posvađao sa suprugom. Policajcu koji je odgovorio na poziv rekao je da su se potukli nožem i da njegova supruga krvari na podu. Nešto kasnije policiju je pozvao i vlasnik kuće.

– Rekao je da se u njegovoj kući desilo ubistvo i da je on u tom trenutku bio u kupatilu. Kada je izašao, zatekao je Gordanu u lokvi krvi na podu – objašnjavao je tada izvor Alo!.

Nakon zločina meštani sela su nam ispričali da su Saša, Gordana i Zoran kobne večeri sedeli za stolom u dnevnom boravku i da ništa nije nagoveštavalo tragediju.

– Zoran je u jednom trenutku otišao do kupatila, da se istušira, kada su se, po svemu sudeći, supružnici posvađali, pa je Saša zgrabio nož i izbo suprugu. Saša je potom ušao u kupatilo i dok je prao krvave ruke, šokiranom Zoranu je rekao da ne ulazi u dnevnu sobu. Zoran ga nije poslušao, pa se obukao i otišao u dnevnu sobu, gde je video Gordanu kako leži na podu, prekrivena nekim stvarima, a oko nje je bila lokva krvi. Bio je sav u bunilu od šoka, nije znao šta da radi, pa je seo, a Saša je mirno pozvao policiju, rekao im šta je uradio i otišao u seosku prodavnicu, gde je sačekao patrolu – ispričali su nam tada meštanin Jarsenova.

Kako nam je ispričala jedna komšinica, Saša je dan pre ubistva pijan tražio Gordanu po selu.

„BRINUO SE O NJIMA, PLANIRAO DA IH SMESTI U DOM“ Aleksa koji je ubio oca, babu i dedu žalio se komšijama na ovo: Hteo da se odseli

 

– Ona je bila mnogo lepa, a ne znam šta je videla na njemu. Juče je pijan došao do moje kuće i pitao da li sam videla Gocu. Posle ju je našao i otišli su zajedno do crkve gde su se zakleli. Jutros sam čula da ju je ubio – kaže ova meštanka.

Inače Ilić je sam pozvao policiju i prijavio da je ubio Gordanu, a onda otišao do lokalne prodavnice da kupi cigarete, gde je i uhapšen.

Na suđenju izneo sramnu odbranu da ga je Gordana prva napala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter