Izvor: BLIC
16.03.2022 u 09:39
0

GORUĆA TEMA U REGIONU! Slavna američka pevačica podelila Konstraktu! (FOTO)

Među najvećim umetnicima u svetu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ana Đurić Konstrakta već dugo je goruća tema u regionu, ali i šire.

Od kako je proglašena pobednicom „Pesme za Evroviziju“ pomama oko nje se ne stišava, a sad je dospela na drugo mesto na listi pesama čiji tekstovi se najviše pretražuju u svetu.

Pesma talentovane Srpkinje je na listi čak pet mesta iznad numere „Bam Bam“, koju pevaju američko-kubanska pevačica Kamila Kabeljo i njen britanski kolega Ed Širan.

Upravo Kamila je podelila celu listu 10 najtraženijih pesama, uključujući i Konstraktinu.

– Ovo je velika stvar za mene, prva stvar koju uradim kad izađe pesma je da pogledam tekst na Genius-u“, napisala je u pomenutoj objavi Kamila, koja je poznata po planetarnim hitovima „Havana“, „Señorita“, „Work from Home“ i drugim – napisala je ona.

Konstraktina pesma „In corpore sano“ postala je, podsetimo, pravi hit na Jutjubu. Ona je dospela na prvo mesto na listi najslušanjih pesama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Hrvatskoj. Konstrakta je malo posle pobede na „Pesmi za Evroviziju“ zauzelo drugo mesto na Jutjubu na Malti, treće u Norveškoj i Sloveniji, peto u Austriji itd.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter