Izvor: Alo.rs
05.08.2020 u 22:19
0

HITNO HOSPITALIZOVANA: Posle borbe sa koronom Ćukteraš ima novi problem!

Pevačica je prvo završila u Urgentnom centru, da bi u toku dana bila primljena u jednu privatnu bolnicu u Novom Sadu

Slavica Ćukteraš nedavno se borila sa koronavirusom, a javnost je obavestila da je, posle tri nedelje, konačno bila negativna na isti. Pevačica se ponovo susrela sa zdravstvenim problemom.

Ćukterašova ponovo ima povišenu temperaturu i oseća se malaksalo i izmučeno, a kako smo saznali u pitanju je gnojna angina.

Na storiju Instagrama je pevačica objavila sledeće:

– U Novom Sadu ima nade, privatna bolnica sa divnim osobljem koja me je odmah hospitalizovala sa visokom temperaturom i ja čekam svoju sobicu.

Pevačica se pre nekoliko trenutaka oglasila iz bolnice, te je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju, zahvaljujući se svom medicinskom osoblju:

– Hvala puno divnom osoblju, koje me hospitalizovalo! Hvala i Vama svima koji pitate za moje zdravlje – napisala je pevačica na svom Instagram nalogu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter