Izvor: Novosti
05.08.2020 u 22:26
0

ISIDORINA DIRLJIVA PORUKA ĆERKI: Voli te tvoja mama najviše u svim svetovima!

Isidora Bjelica nas je danas napustila, u 52. godini.

OVO MORATE ZNATI

PREMINULA ISIDORA BJELICA!

Ovako se Vučić oprostio od Isidore Bjelice

PREDOSETILA JE SMRT: Ovo je bila poslednja Isidorina objava na društvenim mrežama! (FOTO)

UPOZORENJE STRUČNJAKA: Opasni nitrati iz Bejruta mogli bi da stignu do Srbije!

Za sobom je ostavila sina Lava, ćerku Vilu i supruga Nebojšu Pajkića.

Za ćerku Vilu Isidora je bila posebno vezana, a jednom prilikom joj je čestitala rođendan porukom koja slama srca.

SAZNAJTE JOŠ

PORAZ! Crno-beli od očaja do sjaja i nazad protiv novog superligaša!

RHMZ UPOZORAVA: Moguća IZLIVANJA REKA! Službe u pripravnosti!

LAV PAJKIĆ ZA HAPPY TV: Evo šta je rekao o BOLESTI majke! (VIDEO)

– Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe… Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama,a li mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju. Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje, a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, devojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svetovima – napisala je Isidora tada.

Podsećamo, Isidora je rođena 10. decembra 1967. godine u Sarajevu.

Ona je 1986. godine objavila svoju prvu knjigu pod nazivom „Prvi probuđeni“ za koju je dobila nagradu Književne omladine Jugoslavije, a nakon toga bestseleri su se nizali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter