Izvor: Alo
13.10.2024 u 15:30
0

JAVNOST ŠOKIRANA GODIŠTEM OVE PEVAČICE: Evo koliko zapravo Lepa Lukić ima godina

Malo ko zna koje je godište kraljica narodne muzike

Lepa Lukić decenijama krasi našu muzičku scenu svojim glasom i pesmama, za koje mnogi tvrde, da su za sva vremena.

MUZIČAR PREKINUO KONCERT I ODJURIO: Najlepši povod je bio u pitanju

Veliki uspeh u karijeri, Lepa je doživela davne 1965. godine sa pesmom „Od izvora dva putića“ koju mnogi smatraju njenom ličnom kartom.

Iako planira da se bavi muzikom do kraja života, prošle godine održala je poslednji solistički koncert koji je ispratila mnogobrojna publika i kolege koji su se zaprepastili kada su čuli koliko Lepa zapravo ima godina.

Naime, pevačica je rođena 1940. godine, a svojim stasom i glasom može da parira dosta mlađim koleginicama i to u 84. godini života.

Lepa je jednom prilikom otkrila i zbog čega ima dva datuma rođenja.

– Majka mi je rekla da sam rođena 13. januara u 15 do 12 noću, ali su me u selu prijavili par dana posle pa se u papirima vodim kao da sam rođena 16. januara. Ja ne bih volela da sam starija tih par dana – izjavila je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter