Izvor: KURIR
15.04.2022 u 10:28
0

MALTRETIRALA JE CELU PORODICU! Sestra Džonija Depa progovorila o PORODIČNOM NASILJU

Majka Džonija Depa, Beti Sju, umrla je od raka 2016., a kako se priča ova žena je tokom celog braka zlostavljala svog muža i decu.

Kristi Dembrovski, starija sestra Džonija Depa, sada je otkrila tajnu onoga što se dogodilo u njihovoj kući kada je glumac još bio dete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, prema njenim rečima, Beti je bila vrlo agresivna žena zbog koje je cela porodica patila, pa i sam popularan glumac, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Džeka Speroa u, sada već legendarnom, filmu „Pirati sa Kariba“.

DETALJI IZ SUDNICE DOSPELI U JAVNOST! Džoni Dep tukao bivšu, vukao po razbijenom staklu i pretio smrću?

– Otac je bio fin, strpljiv, pun ljubavi, nežan čovek. Sa druge strane naša majka je bila veoma nervozna, uznemirena, ljuta – rekla je Kristi, pa objasnila da su njihovi roditelji „potpuno različite ličnosti“:

– Mama je vrištala na mog oca, vrištala na njega, tukla ga, prozivala ga, takve stvari. Tata nikada nije reagovao kada ga je mama udarila ili vikala na njega. U suštini, pustio ju je da vrišti, pustio je da izađe. Tek tada se smirila. Tako je bilo i sa nama decom.

Podsetimo, Dep tuži trenutno svoju 35-godišnju bivšu suprugu Amber Herd za klevetu i traži 50 miliona dolara zbog tvrdnji o porodičnom zlostavljanju koje je ona iznela u članku u The Washington Posta.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter