Izvor:
27.10.2016 u 18:58
0

Misterija rešena: Rada Manojlović progovorila o trudnoći!

Posle spekulacija u medijima da je trudna, Rada Manojlović je objasila da je samo htela da ukrade show i privuče pažnju medija.

Dodala je da joj nije jasno kako su mediji to mogli da pomisle, kada je "toliko mršava da samo što joj se stomak ne zalepi za kičmu."

Na pitanje da li je ljubomorna, rekla je da primenjuje recept Seke Sabljić iz "Ljubav, navike, panike" – Zvanje svakih pet minuta, kontrola, sestro slatka. Ako ti se ne javi ili je nedostupan ili je umro.

Pevačica je dodala da u vezi sa Harisom Berkovićem ima malo ljubomore, i da je to dobar znak.

Treba da postoje izvesna doza ljubomore. To je znak da vam je stalo. To tek sada vidim, jer u prethodnim vezama u kojima sam bila nije bilo ljubomore ni sa jedne strane, a znate kako se to završilo, završava Rada.

Happytv.rs
Foto: Instagram/radamanojlovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter