Izvor: ALO
11.10.2021 u 06:53
0

MNOGE ŽENE ĆE SE PRONAĆI! Ovako glasi tekst Marinine poslednje pesme koju je napisala, nosi veoma bolnu poruku

Poslednja pesma koju je Marina Tucaković napisala pre smrti je „Moda i sloboda“, koju je pevala finalistkinja takmičenja, Ivana Bogićević.

PROČITAJTE JOŠ: ŠEHERZADA IZ OMILJENE TURSKE SERIJE SAMO ŠTO SE NE PORODI (FOTO)

– Modu i slobodu, oduvek volim ja, ostalo u hodu može, a i ne mora. Noćni provod, lude zabave, samo mogu da me poprave – glase stihovi nove pesme.

PROČITAJTE JOŠ: PROČITAJTE JOŠ: Džastin Biber želi dete! Reakcija njegove devojke ŠOKIRALA sve!

Ovu numeru Tucakovićeva je napisala za svega 10 minuta, a svako ko je poznavao Marinu zna koliko je ona volela da potroši para na garderobu, pa su mnogi bili mišljenja da je baš taj deo sebe utkala u ovu posebnu pesmu.

Ova pesma nosi neobično simpatičnu poruku i posvećena je svim pomalo vrcavim devojkama, poput Ivane, koja u pesmi poručuje da se nikad neće udati.

Podsetimo, hitmejkerka Marina Tucaković preminula je 19. septembra

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter