Izvor: ALO
01.04.2022 u 10:35
0

NAŠ GLUMAC POSTAO OTAC! Kolege mu iscepale košulju, slavlje trajalo do sitnih sati, a evo kog pola je beba!

Uroš Jakovljević sinoć dobio drugo dete

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Uroš Jakovljević, popularni glumac koga znamo iz serija „Šešir profesora Vujića“ i „Miris kiše na Balkanu“ sinoć je dobio drugo dete.

Naime, Uroš i njegova supruga Nina su u braku već više od pet godina i već imaju sina, a sinoć je popularni glumac proslavio i rođenje ćerke, koja će nositi ime Milena.

Inače, ime Milena se može prevesti kao “ona koja je rođena od milošte” ili “ona koja je uvek mila”.

Poznati glumac, koji je završio Fakultet dramskih umetnosti u klasi sa Milošem Bikovićem, proslavio je rođenje ćerke sa svojim kolegama, koje su mu tradicionalno pocepale košulju.

Njemu se sreća videla na licu, a među zvanicama su bili i Nina Janković, Stevan Piale, Miljana Gavrilović, Mateja Popović…

Miloš Biković koji se trenutno nalazi u Rusiji nije mogao da dođe na proslavu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter