Izvor: Alo
29.05.2024 u 18:11
1

NIKAD EMOTIVNIJA SCENA! Darko i Katarina otkrili pol trećeg deteta

Par dugo nije hteo da potvrdi lepe vesti, a proslavu povodom istih, kao i otkrivanje pola deteta, proslavili su u strogoj tajnosti

Vest da folk pevač Darko Lazić čeka treće dete sa suprugom Katarinom, odjeknula je u domaćoj javnosti.

Par dugo nije hteo da potvrdi lepe vesti, a proslavu povodom istih, kao i otkrivanje pola deteta, proslavili su u strogoj tajnosti, u njegovom rodnom Brestaču.

RAMMSTEIN POTVRDIO NAJBOLJI STOMATOLOZI SU U SRBIJI: Til Lindman postio zubara u Beogradu(FOTO)

Katarina i Darko su sa razlogom objavili crno beli snimak, kako se ne bi videlo kog je pola beba, ali se na društvenim mrežama deli snimak u boji, na kom se jasno vidi da je u pitanju devojčica, budući da je dim bio roze boje.

Sada se oglasio i Darko, gde je na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj se jasno vidi roze boja dima, Katarina ga je čvrsto zagrlila, a komentari su se samo nizali.

„Znao sam da je devojčica, čestitam brate“, „Jedva te čekamo“, „Bravo“….

Katarini i Darku ovo je prvo dete, dok Lazić iz prethodnih odnosa ima ćerku Lorenu i sina Alekseja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NIKAD EMOTIVNIJA SCENA! Darko i Katarina otkrili pol trećeg deteta”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter