Izvor: ALO
08.11.2021 u 21:06
0

NINA BADRIĆ TRAŽILA DEČKA PREKO SAJTA ZA UPOZNAVANJE: Stavila svoju sliku, a lažno ime i onda se sve saznalo!

Pevačica Nina Badrić priznala je da je svojevremeno imala profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje.

PROČITAJTE JOŠ:„SRAM TE BILO“: Koleginica prokomentarisala Editinu sliku, pratioci u čudu (FOTO)

Naime, ona je nalog napravila na nagovor prijateljice koja živi u Njujorku, gde je potpuno normalno da javne ličnosti imaju profile na ovakvim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:„NAPRAVILA JE ČOVEKA OD MENE“: Severina uz emotivne reči objavila fotku sa majkom, a evo da li liče!

Nina ipak na profilu nije stavila svoje ime, ali zato je postavila svoje fotografije.

– Nazvala sam se Viktorija, iz zezanja, ali stavila sam svoju sliku. Sve danas možeš slagati i muljati, živimo u virtuelnom svetu, pa sam i ja tamo prodala par fora. A onda su počeli da mi se javljaju frajeri i govorili su mi ‘šta lažeš’, ‘stavila si fotku od Badrićke’, ‘stavi svoju fotku’ – ispričala je pevačica u serijalu.

Ninina prijateljica je, inače, na ovome insistirala kako bi Badrićeva našla partnera, međutim, pevačica ističe da se nikada sa udvaračima nije upoznala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter