Izvor: jutarnji.hr
12.09.2022 u 20:18
0

„POJAVIĆU SE U ŠKOLI I REAGOVATI!“ Poznata glumica na ivici OČAJA, otkrila da njeno dete MALTRETIRAJU vršnjaci!

Američka glumica Tori Speling, koja se proslavila u seriji „Beverli Hils“, otkrila je da je jedno od njene dece imalo težak početak školske godine.

– Moja deca su se upravo vratila u školu i baš kada pomislite da je sve prošlo dobro, jedno od moje dece bilo je maltretirano odmah prvog dana nove školske godine – rekla je Tori za magazin „People“ i dodala:

– Radimo na jačanju njenog samopouzdanja.

Speling je i ranije otvoreno govorila o maltretiranju s kojim se njena 14-godišnja ćerka Stela suočavala tokom godina. Sada se čini da joj i drugo dete prolazi kroz istu stvar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PARALIŠUĆA ISPOVEST ČUVENE KAMERON DIJAZ: „Nosila sam drogu u Maroko i bila mula…“

– Naša deca moraju da se nose s mnogo toga. Suočavaju se sa zlostavljanjem od strane svojih vršnjaka, ali suočavaju se i sa zlostavljanjem na društvenim mrežama, pa čak i od strane roditelja – objasnila je.

– Progovoriću, bilo koji dan u nedelji, pojaviću se u školi i reagovati – naglasila je glumica.

Objasnila je da je kroz svoje iskustvo morala da izađe iz svoje zone komfora kako bi pomogla svojoj deci.

– Morate da verujete sebi kao roditelju jer u životu ste najveći zagovornik svoje dece. I zato učim svoju decu. Sada sam tu za njih, ali ih želim da ih naučim da sami sebi budu najbolji zagovornici kada odrastu – objasnila je.

Iako nije otkrila o kom detetu je reč, naglasila je da rešavaju to „dan po dan“.

Glumica ima petoro dece sa svojim suprugom Deanom Mekdermotom; Beu (5), Fina (10), Heti (10), Stelu (14) i Lijama (15).

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter