Izvor: Happy BSC
12.09.2022 u 18:30
0

BIZARNE NAVIKE POZNATIH KOJE ĆE VAS ŠOKIRATI: Kupaju se u vinu, otvaraju vrata laktovima, koriste izmet ptica!

Iako su mnoge poznate zvezde uspešne u onome što rade, za njih se vežu i neke bizarne navike kojih nikako ne mogu da se oslobode. „Posebni rituali“ ili čudne navike, neki pokušavaju da sakriju, a neki bez problema otvoreno pričaju o njima. Čudne opsesije i rituale imaju glumica Megan Foks, bivši fudbaler Dejvid Bekam, glumica Dženifer Aniston

Glumica Megan Foks kada dođe u restoran počne da se trese od straha, ali samo kada joj donesu pribor za jelo. Naime, ona je priznala da pati od opsesivno kompulsivnog poremećaja, pa ne može da zamisli da koristi viljušku ili kašiku koje je pre nje koristilo milion drugih ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od istog poremećaja pati i Eminem, koji kada boravi u hotelu njegova soba mora biti u potpunom mraku kako bi on mogao zaspati. Spavanje u potpunom mraku, priznao je jednom prilikom, počelo je još kad je bio mali. Jedino tako je mogao da zaspi, kada bi cela soba bila zamračena. Jednom prilikom, Eminem je priznao da pati od insomnije, a tablete za spavanje mu jednostavno, kaže, ne pomažu.

Teri Hačer zvezda serije „Očajne domaćice“ često se opušta u kupki od crvenog vina, a takva kupka navodno je tajna mladolikog izgleda.

Glumica iz kultne serije „Prijatelji“ Dženiferr Aniston jako je sujeverna, a s obzirom da ima veliki strah od letenja, ona u avion uvek ulazi desnom nogom i mora pomazati unutrašnjost aviona pre nego što poleti. Navodno će joj to doneti sreću.

ISPALA GODINE! Megan Fox i poznati reper na dodeli nagrade imali OZBILJAN ,,KIKS“ sluti se KRAJ ogromnoj ljubavi

Američki mediji pisali su kako čudne navike ima i bicši fudbaler Dejvid Bekam. U njegovom životu sve mora biti, kako bi se reklo u paru. Ako u frižider slaže limenke piva, njihov broj mora biti paran, čarape uvek moraju biti jednake i slično.

Glumica Kameron Dijaz navodno isto boluje od opsesivno-kompulsivnog poremećaja, a čini se kako to prati mnoge slavne zvezde. Kako pišu strani mediji, u svojoj kući najviše je čistila kvake, pa je na kraju s njih potpuno uklonila boju. Inače, otvara vrata laktovima kako ih ne bi dodirnula rukama jer joj je to gadljivo.

Čudne navike ima i glumac Bred Pit. Važi za najlepšeg muškarca, a sapun za ruke uopšte ne koristi jer „u njemu ima puno toksina“. Glumica za kojoj mnogi muškarci uzdišu, Pamela Anderson nikad ne gleda sebe u ogledalu zato jer se boji svog odraza.

Nedavne fotografije Tom Kruza na kojima glumac izgleda mišićavo i zategnuto pokrenule su šuškanja javnosti kako je Tom posetio zbog toga estetskog hirurga, ali američki mediji u javnost su pustili informaciju kako Kruz navodno koristi „prirodni botoks“, izmet slavuja. Taj namaz navodno stavlja na lice preko noći, a on mu podmlađuje lice i ostavlja prirodan izgled.

Pevačica Keša izjavila je kako je godinama pila svoj urin jer joj je to davalo snagu onda kada je nije imala, dok pevačica Kristina Agilera ne pere ruke nakon obavljanja nužde.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter