Izvor: Happy BSC
12.09.2022 u 17:24
0

„MOJA PUBLIKA MI DAJE SNAGU“: Maja Berović se posle duže pauze vraća na muzičku scenu!

Veliki povratak Maje Berović nakon godinu dana pauze. Muzička zvezda vraća se koncertim aktivnostima, a prva stanica na tom putu je Beograd, gde će u sredu održati spektakularni nastup.

Veliko interesovanje vlada za Majin koncert, a ona poručuje da se uželela publika i da uveliko radi na novim pesmam koje će sa zadovoljstvom u narednom periodu predstaviti javnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SPREMILA IZNENAĐENJE! Šest meseci posle porođaja Maja Berović se vraća na scenu

– Neverovatno je lep osećaj kada znaš da se posle dužeg vremena vraćas poslu koji voliš, a posebno publici koju sa nestrpljenjem isčekuješ da vidiš na koncertima. Kao što sam mnogo puta govorila, moja publika je ta koja mi daje snagu za sve ovo što radim. Nismo se dugo družili te mi ta energija i te kako nedostaje. Volim što je na mapi mojih koncerata prvi Beograd, a uskoro se vidimo u svim drugim gradovima – poručila je Maja u razgovoru za domaće medije.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter