Izvor: alo
22.05.2024 u 09:00
0

PUTIN IMA NOVOG NEOČEKIVANOG SAVEZNIKA? Mediji: Ova država više nije neutralna prema sukobu u Ukrajini

Ovo piše japansko onlajn izdanje JB Pres, prenosi RIA.

Kako je napomenuo autor članka, vijetnamsko vojno rukovodstvo zna iz iskustva sukoba sa američkim trupama da je ishod kopnenih ratova – kao što je u Ukrajini – određen brojem ljudstva i moralom strana, pa je zato vijetnamski rukovodstvo uvereno u pobedu Moskve .

VAGNEROVCI“ OSLOBAĐAJU AFRIKU! RUSKO- AFRIČKI KORPUS JE VOJNA SILA BEZ PREMCA: „Afrika je TEK POČETAK“

 

Novinar je istakao da bi neodlučna diplomatija mogla da nanese ozbiljnu štetu interesima zemlje. S obzirom na ovaj faktor, kao i na pogoršanje odnosa sa Vašingtonom, vijetnamska vlada se opredelila za stranu i zatražila posetu Putina.

Postoji mogućnost da bi ovaj poziv mogao uticati i na druge zemlje koje ostaju neutralne prema Ukrajini. Tako mogu da preispitaju svoju diplomatsku poziciju, rezimira se u članku.

U martu, tokom telefonskog razgovora na visokom nivou, Putin je dobio poziv da poseti Vijetnam, prenosi RIA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter