Izvor: NAJŽENA.RS
15.04.2022 u 12:51
0

ISPALA GODINE! Megan Fox i poznati reper na dodeli nagrade imali OZBILJAN ,,KIKS“ sluti se KRAJ ogromnoj ljubavi

Ovo je dokaz da parovi sa instagrama koji imaju super zaljubljene slike, ne znači da im je veza bez problema

Megan Foks i njen dečko muzičar Mašin Gan Keli, od prvog dana veze intrigiraju javnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Svako njihovo pojavljivanje je burno i ne može da prođe nezapaženo, zbog njihovog načina oblačenja i razmenjivanja nežnosti u javnosti. 

Naime 10. aprila je bila šestogodišnjica dodele modnih nagrada ,, Daily Front Row Awards“ u Los Anđelesu na kojoj se ovaj par pojavio i izmamio kao i uvek sve poglede ostalih gostiju. 

Mašin i Megan često govore da je njihova ,,blizanačka“ ljubav jedinstvena i za sva vremena, pa tako često vole u javnosti i na društvenim mrežama da pokazuju svetu koliko se oni vole. 

Ipak na ovom događaju, situacija je bila drastično drugačija. 

Par je bio sve vreme veoma distanciran i udaljen, što je za sve bilo šokantno jer su uvek bili kao ,,nokat i prst“ povezani i nerazdvojni. 

Ipak pravi šok je nastao kada je Mašin krenuo da poljubi Megan, a ona se samo okrenula na drugu stranu i izignorisala njegov potez. Vidno je ostao u šoku i od neprijatnosti, krenuo da se smeje. 

Verujemo da nije očekivao ovako javno ,,poniženje“ i njeno vidno hladno ponašanje pred kamerama. 
Šta je uzrok ovoj ,,ispali“ još uvek nema konkretnih infomacija od medija, ali ostaje pitanje da li ovaj par sada ima neke ozbiljnjije probleme i da li možda ovoj ,,svemirskoj“ ljubavi dolazi kraj. 

Prisetimo se da je Megan ostavila Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje dece, nakon decenije braka, zbog ovog repera.

Videćemo kakav će ishod njihove veze na kraju biti, ali svakako da im želimo da uživaju u svojoj ljubavi kao i do sad. I da naravno reše sve nesuglasice kojih očigledno ima.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter