Izvor: ALO
15.04.2022 u 12:41
0

PRIZOR SA SANTORINIJA! Ivan Bosiljčić i Jelena uživaju u komforu, a plavetnilo oko njih će vas oduševiti (FOTO)

Ivan Bosiljčić već nedeljama na svom profilu kači fotografije sa Santorinija, a sad mu se pridružila i lepša polovina

Na Santorinu je završeno snimanje novog domaćeg filma „Senoviti Mediteran“ u kom glavnu ulogu tumači Ivan Bosiljčić, a uz njega je sve vreme tokom snimanja bila i njegova supruga Jelena Tomašević koja je ovekovečila njihove lepe trenutke na instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Popularna pevačica je na svom instagramu objavila fotografije sa Santorinija, na kojima uživa sa suprugom, ali i napominje kako će film koji je snimljen biti nešto novo i spektakularno.

 

„U GLAVU!“: Jelena Tomašević otkrila da je Ivan Bosiljčić prava muškarčina, a ona živa vatra!

– Ponosna na mog Ivana. Ekipa filma „Senoviti Mediteran“ je uspešno završila snimanje na Santoriniju! Imala sam priliku da vidim nekoliko predivnih kadrova i jedva čekam da vidim ceo film – napisala je Tomašević na ovoj društvenoj mreži.
 

 

 

Ivan Bosiljčić već nedeljama na svom profilu kači fotografije sa Santorinija, a sad mu se pridružila i lepša polovina, koja je u poslednjem intervjuu za Blic pričala o njihovom braku i iskomentarisala je izbor za srpskog predstavnika Evrovizije.

 

Film „Senoviti Mediteran“ je priča o uličnom umetniku Lazaru, kog tumači Bosiljčić koji nailaze na razne birokratske probleme na malom grčkom ostrvu. Nije još poznato kad će biti premijera ovog filma.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter