Izvor: telegraf
28.03.2022 u 12:12
0

PORODILA SE SOFIJA MILOŠEVIĆ: Mali Aleksej dobio brata

Manekenka Sofija Milošević je u nedelju u kasnim satima rodila drugog sina

Srpska manekenka Sofija Milošević porodila se u nedelju kasno uveče u Madridu i podarila fudbaleru Real Madrida Luki Joviću njihovo zajedničko drugo dete, a Luki treće!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sofija i Luka dobili su drugog sina. Porođaj je prošao u najboljem redu, a manekenka se fenomenalno oseća, saznaju mediji!

Luka je ovim povodom častio saigrače u Danskoj gde trenutno boravi sa reprezentacijom, a koji su se šalili sa njim kako samo sinove pravi!

Podsetimo, Luka i Sofija su prvog sina Alekseja dobili 8.9.2020. a manekenka se takođe porodila u prestonici Španije. Luka ima sina Davida sa nekadašnjom devojkom Anđelom.

I prvi i drugi put Sofija je sa lakoćom iznela trudnoću, a liniju je u rekordnom roku dovela do sav ršenstva!  Mladi par važi za jedan od najlepših i najskladnijih parova na dom aćoj javnoj sceni, ali pošto su oboje izuzetno poznati i u inostranstvu, uvek privlače veliku pažnju!

Deluje da se Jovići neće još dugo zadržavati u Madridu, jer je Srbin saopštio čelnicima Reala da želi da ide, što su oni prihvatili i sledi rastanak, prenosi „Diario As“.

Podsetimo, srpski napadač ima ugovor do 2025. godine i Real ne može tek tako da ga pusti, već mora da ga proda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter