Izvor: Alo
08.09.2024 u 09:34
0

POSLE PRELEŽANE KORONE: Glumac boravi u luksuznoj vili u Crnoj Gori sa Anicom

Glumac tu voli da provodi letnje dane, a ima i svoju jedrilicu

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice uživa u vezi sa 39 godina mlađom Anicom Lazić.

RAŽNATOVIĆI U PROVODU: Pridružili im se Anastasija i Gudelj

Lazar i Anica žive u luksuznom stanu u Beogradu na vodi, a glumac u vlasništvu ima i luksuznu vilu u Zemunu na Gardošu u kojoj ima bazen na terasi.

Ono što malo ko zna jeste da Ristovski poseduje i raskošnu vilu u Crnoj Gori koja takođe poseduje bazen i predivan pogled na more.

Naime, Lazareva glamurozna vila sa bazenom nalazi se u naselju Žukovica u Crnoj Gori. Glumac ovde, po svemu sudeći najviše voli da provodi vrele letnje dane, a pored toga on ima i svoju jedrilicu. Tako je on jednom objavio sliku i napisao:

– Posle prelezane korone, na mojoj jedrilici, skupljam snagu za, možda, još koju pobedu – napisao je tada Lazar na svom profilu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazar Ristovski (@lazar.ristovski)

Anica je i prošle godine, kada se još nije znalo za njihovu vezu, letovala kod Lazara u Crnoj Gori, a njih je tada usred vremenskih nepogoda zadesila poplava, te su imali problem sa vodom, koja se poput vodopada slivala i ulazila u vilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar