Izvor: ALO
05.01.2022 u 15:35
0

SEKA JE NA OVO DUGO ČEKALA! Radost u domu poznate pevačice, stigla SVETA stvar!

Stigla ogromna radost!

Pevačica Seka Aleksić sa pratiocima na Instagram profilu podelila je srećne vesti, nakon godinu dana čekanja u dom estradne umetnice došla je ogromna radost.

Naime, poznato je da Seka svake godine ima jedan od najlepših ukrašenih domova, a kako je izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, redovno objavljuje porodične fotografije sa suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom u praznično ukrašenom domu.

Poznato je da je Seka pobožna i da svoje naslednike uveliko uči da trebaju biti što bliže Bogu, pa je tako samo dva dana pred najradosniji praznik, Božić, iz doma pevačice odjeknula srećna vest.

Pevačica je pre godinu i po dana poručila ručno izrađenu ikonu „Tajne večere“, a sada je konačno stigla u Staru Pazovu. Seka ne krije sreću i radost, pa je odmah pokazala pratiocima i gde je namenila da ikona stoji u pporodičnom domu.

Jakov i Jovan na fotografijama nisu skidali osmeh sa lica, a poznato je da Seka izuzetno voli božićne radosti, pa baš za ovaj ppraznik pripremi specijalitete u kojima uživaju zajedno sa Veljkovom i njenom porodicom u Staroj Pazovi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter