Izvor: KURIR
28.07.2022 u 07:26
0

ŠOK TVRDNJE BLISKOG PRIJATELJA KSENIJE PAJČIN! Ova pevačica Kapisodu upoznavala sa bogatim damama

Ovome se niko nije nadao

Pravi razlog zašto je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, pa sebi presudio, i posle dvanaest godina od tog tragičnog događaja i dalje je misterija. Jedna od glavnih teorija jeste da je maneken to učinio iz ljubomore i strasti, ali ima i onih koje tvrde drugačije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZLOSTAVLJAO ME I PONIŽAVAO PRED PRIJATELJIMA!“: Bolna ispovest Andreane Čekić o bivšem mužu

Prema navodnim saznanjima Kurira, pre nesrećnog događaja pevačica je saznala da je njena koleginica Goga Sekulić upoznavala Kapisodu sa starijim imućnim damama i zbog toga je kasnije nastala svađa između ljubavnog para.

Tome su, po svemu sudeći, doprinele i psihoaktivne supstance pronađene u organizmu Ksenije i Filipa, što je potvrdio obdukcioni nalaz, u koji je uvid imala navodno redakcija Kurira.

Ksenijin blizak prijatelj tvrdi:

– Mogu da vam kažem da sve to što ste čuli, ko god da vam je dao informacije, jeste istina, ali ne bih više na tu temu. Kseniju, iako nije sa nama, i dalje cenim i poštujem. Predlažem vam da pozovete ove druge što su se reklamirali nakon njene smrti da vam kažu pokoju reč – rekao je Aleksandar I. za Kurir.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter