Izvor: Objektiv
24.06.2021 u 14:58
0

SPISAK NJENIH LJUBAVNIH VEZA: Marina Perazić je VELIKA zavodnica, ali da je volela NJEGA sigurno niste znali!

Manje poznati detalji iz života Marine Perazić

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ DODELIO UGOVORE NAJBOLJIM DIPLOMCIMA MEDICINE: Vi predstavljate budućnost naše zemlje! (VIDEO)

IZAŠLA REŠENJA TESTA IZ MATEMATIKE: Proverite kako ste uradili!

„MOJ ŽIVOT NIJE ŽUTA STRANICA!“: Bojan Marović specijalno za HAPPY BSC otkriva SVE o svom trenutnom LJUBAVNOM ŽIVOTU! (INTERVJU/FOTO)

Marina Perazić svojevremeno je važila za seks simbol i unikatni vokal kakav se retko srece na ovim prostorima.

Grupa “Denis i Denis” obeležila je početak njene karijere, nakon čega je Marina nastavila da niže hitove samostalno od kojih je najpoznatiji “Poješću sve kolačiće”.

O pevačici se malo znalo dok pre par godina nije ušla u rijaliti  pa su informacije iz njenog privatnog života same nalazile put do javnosti. 

Svi znaju da je bila u braku sa  bubnjarom  grupe EKV, Ivanom Feceom Firčijem sa kojim ima i dve ćerke Miu i Lunu. 

Svojevremeno je važila za seks simbol i unikatni vokal kakav se retko srece na ovim prostorima.



Grupa “Denis i Denis” obeležila je početak njene karijere, nakon čega je Marina nastavila da niže hitove samostalno od kojih je najpoznatiji “Poješću sve kolačiće”.

Ona malo manje poznata veza bila je sa pevačem Vladom Georgijevim. To je, kako su oboje priznali, bilo devedesetih godina. Marina je o tome pričala u rijalitiju, gde je takođe rekla da je imala aferu sa Momčilom Bajagićem Bajagom. 

Očigledno je imala buran ljubavni život pa je jednom prilikom priznala da joj je partner bio i Sergej Trifunović. Marina je takođe rekla da je Sergej nikada nije posmatrao kao nije posmatrao kao ženu sa kojom bi mogao da provede život, već kao nekoga kome je potrebna pažnja. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter