Izvor:
13.05.2017 u 00:41
0

TOTALNA KATASTROFA: Severina doživela debakl u Zagrebu!

Mjuzikl "Naša bila štorija" u kom uz Severinu Kojić nastupaju i Gora Karan, Danijela Martinović i hrvatski umetnik Đulijano, doživeo je potpuni debakl u Zagrebu.

Dok su splitsku premijeru pratile samo pohvale, zagrebačka nije ostavila dobar utisak kod publik Ubrzo nakon premijere u Zagrebu, razočarani posetioci su ostavljali komantare na društvenim mrežama.

"Razglas i scenografija užas, ostalo je bilo dobro. Ali izgledalo je kao da je generalna proba, a ne prava predstava/mjuzikl", "Fijasko", "Stvarno mi je žao što je zbog kriminalnog razglasa patila cela produkcija, talentovani muzičari i pola dvorane. Ko god da je bio zaduzen za ovo, duguje veliko izvinjenje svima" i "Gde da dođem da mi vrate novac? Jer ovo je razglas katastrofa", samo su neki od komentara na stranici eventa na Facebooku.

Izvor: blic.rs
Foto: Facebook/severina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter