Izvor: KURIR
14.11.2022 u 20:19
0

„U KUĆI IMAM ZVERINJAK!“: Karleuša otkrila da ima 5 kućnih ljubimaca, a evo koju EGZOTIČNU životinju planira da KUPI!

Jelena Karleuša otkrila je da želi da kupi iguanu. Ona je ispričala da u kući ima zverinjak jer imaju čak pet kućnih ljubimaca, ali da o svima sama vodi računa.

– Nika i Atina nasledile su ljubav prema životinjama od mene. Moje ćerke imaju dva psa i tri mačke. Tačnije, mi imamo zverinjak u kući. One vole životinje, ali ih ja čuvam i vodim računa o njima, tako da su sve to moje životinje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SORAJA U TEŠKOM STANJU?! Lekari u Hrvatskoj daju sve napore da je spasu, odveli je na još jednu OPERACIJU, evo zašto je kritično

Njihova ljubav kratko traje, malo se poigraju, pomaze i onda odu. Ja sam ta koja o vodi računa o svemu što se tiče životinja – kazala je Karleuša i otkrila da postoji mogućnost da kupi još jednog kućnog ljubimca.

– Nećete verovati, jako davno sam imala iguanu, a ovih dana ozbiljno razmišljam o tome da ponovo kupim jednu – rekla je pevačica.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter