Izvor: SVET
03.05.2022 u 06:31
0

USKORO ĆE SE TO DESITI! Marija Šerifović oduševila Vericu svojom odlukom o majčinstvu

Marijina životna želja je da ima dete i to će se uskoro desiti

Pevačica Marija Šerifović nedavno je otkrila da bi volela da se ostvari u ulozi majke, a Verica Šerifović navodno je preplavljena emocijama što njena ćerka razmišlja da se odvaži na tako veliki korak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom slučaju. Radujem se tom trenutku, koji se verovatno i bliži. Generalno, sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale sa tim. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junirou – rekla je nedavno Marija, otkrivši da želi sina. 

SKINULA SE NAJZGODNIJA VODITELJKA U SRBIJI! Svi gledaju u Tarino izvajano telo o kom BRUJI Srbija – vodi najgledanije emisije i za njom uzdišete (FOTO)

A sada izvor otkriva da je nova odluka Marije Šerifović potpuno raznežila Vericu.

– Ona je čekala da nađe pravu osobu sa kojom će odgajati dete, ali pošto se to nije desilo, a ima već 37 godina, rešila je da bude samohrana majka. Marijina životna želja je da ima dete i to će se uskoro desiti, ona će izabrati donora i okušati se u procesu vantelesne oplodnje. Rešila je da živi sa Vericom, koja će joj pomoći oko deteta. Verica jedva čeka da postane baka – kaže izvor blizak pevačici.

Međutim, na temu vantelesne oplodnje pevačica se javno još uvek nije oglasila.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter