Izvor: KURIR
03.05.2022 u 06:25
0

JOŠ UVEK U LJUBAVI? Darko Lazić i Barbara Bobak nakon raskida komuniciraju na ovaj način, isplivalo sve? (FOTO)

Nisu mogli više da izdrže?

Instagram profili Barbare Bobak i Darka Lazića poslednjih dana su pod posebnom lupom javnosti, a ono što je svima promaklo jeste da se njih dvoje još uvek prate na ovoj društvenoj mreži.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon što je Darko uhapšen zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika, javnost je saznala i za raskid ovog popularnog pevača sa njegovom verenicom i koleginicom Barbarom.

SKINULA SE NAJZGODNIJA VODITELJKA U SRBIJI! Svi gledaju u Tarino izvajano telo o kom BRUJI Srbija – vodi najgledanije emisije i za njom uzdišete (FOTO)

Dok je Lazić boravio u pritvoru, Bobakova je otkrila da je njihovom emotivnom odnosu došao kraj, kao i da nije iznenađena što je njenom bivšem pronađen kokain u krvi.

Foto: Printscreen/instagram

 

Darko se nakon puštanja na slobodu nekoliko puta oglašavao za medije, ali nije spominjao i komentarisao raskid, već se posvetio pravdanju svog neodgovornog postupka.

Njegove izjave bazirale su se na to da mu je bilo teško zbog raskida, te da je iz tog razloga malo više popio, a jedino opravdanje za drogu koja mu je pronađena u krvi Lazić je pokušao da nađe u tome da optuži nekog da mu je sipao kokain u piće.

Nakon nastupa koji je imao u Cirihu, Darko je krenuo u svoj rodni Brestač. Vozeći se na suvozačevom mestu, on je pojačao pesmu od kolege Saše Matića „Prejako“, a baš to je mnogobrojne pevačeve pratioce nateralo da pomisle da on još uvek pati za bivšom devojkom. Darko je u toku dana objavio nekoliko Instagram storija, a jedan od njih je takođe bio iz automobila u kom se čula pesma Baje Malog Knindže “ Bivša ljubavi“. Lazić je pevušio i nekoliko puta uzdahnuo dok se numera čula.

 

Čini se da je Barbara videla te pevačeve objave, pa je odlučla da odgovori tako što je i ona snimila video i objavila ga na ovoj društvenoj mreži. Bobakova je bila u prirodi za prvomajske praznike, a u jednom trenutku čula se pesma za koju je Peđa Vujić snimio kaver „Hej Nina, Nina“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter