Izvor:
01.05.2017 u 15:20
0

ZAVODNICE DEVEDESETIH: One su bile sa NAJŽEŠĆIM BEOGRADSKIM MOMCIMA! (foto)

Ove žene bile su partnerke najopasnijih momaka beogradskog asfalta.

Devedesetih je Beograd bio "pogodno tlo" za razvijanje i jačanje žestokih momaka. Klanovi, vođe, krvavi obračuni, otimačina i mutne radnje bili su njihova svakodnevnica.

Na pomen njihovih imena mnogi su drhtali, međutim ove lepotice su bile njihova lepša i nežnije polovina.

Valentina Lindo

Valentina je važila za jednu od najlepših devojaka devedesetih, a i danas se smatra jednom od najatraktivnijih Beograđanki. Bila je udata za Ljubišu Linda, zvanog Čombe, osuđivanog zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu Milana Zarubice, koja je proizvodila sintetičku drogu.

Bila je u vezi i sa Zoranom Lepim Brankovićem.

Goca Božinovska

Poznanstvo sa Zoranom Šijanom, žestokim momkom iz Surčina, posle samo jedne noći je preraslo u ljubav za ceo život.

Goca je svojevremeno govorila:

– Zoran je bio jaka ličnost, pravi muškarac kakvog bi svaka žena poželela. Imao je svoj stav i mišljenje. Nije zahtevao da mi to poštujemo, ali je ipak njegova bila poslednja. Naša deca su vaspitavana da je tata autoritet iako nikada nije na njih ni ton povisio, a kamoli da ih je udario. Zoran i ja smo se zabavljali dva dana. Jednu noć smo proveli zajedno, a sledeće me je zaprosio.

Tanja Vuković

Jedna od onih devojaka koje su delovale kao pristojne cure iz komšiluka bila je i Tanja Vuković. Dobra učenica, duge plave kose, devojka s osmehom devojčice zavela je Gorana Vukovića Majmuna, ozloglašenog ubicu Ljubomira Magaša – Ljube Zemunca.

Sonja Lazetić

Jedina devojka iz kultnog filma Vidomo se u čitulji je Sonja koja je tada imala 15 godina.

Bila je u braku sa Goranom Marićem Maretom koji je ubijen 2009.

Sonja je danas udata za bivšeg fudbalera Nikolu Lazetića.

Happytv.rs/ espreso.rs
Foto: Instagram/legendedevedesetih

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter