Izvor: ALO
30.09.2021 u 12:26
0

ZBOG NJE SMO GLEDALI SERIJU „ČARI“: Poznata glumica proživela je pakao, povukla se iz javnosti, a danas izgleda neprepoznatljivo!

Glumica je u srećnom braku sa Dejvom Buglijarijem od 2009. godine i imaju dvoje dece

PROČITAJTE JOŠ: „SAD STIŽE ONO NAJLEPŠE“: Marija Mirković za Happy BSC o samostalnoj karijeri, uspesima i velikoj ljubavi (INTERVJU/FOTO)

Glumicu Alisu Milano naša publika je upoznala i zavolela u kultnoj seriji “Čari” u kojoj je tumačila lik Fibi Halivel.

Mnogima je upravo ona bila omiljena “čarobnica”, a pokazala je i neviđenu sposobnost transformacije, barem kada su frizure u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ: ĆERKA MONIKE BELUČI BLISTALA NA REVIJI: Deva Kasel je nasledila lepotu od majke (FOTO)

Ona je često menjala dužine i boje kose i devojčice širom sveta želele su da izgledaju kao ona.

Alisa je glumila u još nekoliko filmova i serija, ali je poslednjih godina retko viđamo u javnosti.

Glumica je u srećnom braku sa Dejvom Buglijarijem od 2009. godine i imaju dvoje dece: ćerku Izabelu i sina Majloa, te se u potpunosti posvetila porodici.

Alisa sada ima plavu kosu srednje dužine, a malo se i ugojila, ali i dalje ima lice poput devojčice, što joj brojni obožavaoci i pišu.

Kako je pre nekoliko godina pričala, njenu bolest, koja se zove GAD (Generalised Anxiety Disorder) pokrenula je postporođajna depresija, u koju je upala nakon što se njena “trudnoća iz snova” zakomplikovala i morala je na hitan carski rez, a kasnije se mučila i sa dojenjem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter