Izvor: ALO
29.06.2024 u 19:40
0

VUJADIN SAVIĆ ZVAO DEVOJKU NA INTIMAN ČIN: Pojavio se dokaz, ugovarao sastanak u svojoj kući

Pojavila se prepiska između fudbalera i devojke

Fudbaler Vujadin Savić pozivao je na zabranu Parade ponosa, a sve je objavio na društvenim mrežama.

Vujadin se i pored svog mišljenja usudio da vređa pripadnike LGBT populacije, psuje ih i poziva u svoj stan kako bi on sa njima „završio posao“.

Do javnosti je dospela njegova prepiska sa jednom devojkom na Instagramu, koja se pitala zbog čega želi da zabrani Paradu.

– Zabranite Paradu dok ja čovek sa četvoro dece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e jer nisam išao u vojsku – glasio je komentar devojke, na šta je Vujadin odgovorio.

„BILO JE NAPETO“ Nakon vesti o UDAJI majka Darka Lazića se SUOČILA sa sinom: Vratila se u Srbiju, pa odmah otišla u provod!

– Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo… Još nekih dva, tri dana biću sam kući, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe iz***em. Ne brini, obavestiću i Mirku o tome – napisao je Vujadin uz tonu uvreda i prostakluka.

– Ah, te porodične vrednosti klasičnog seljačine – odgovorila je devojka.

– Kao što vidiš umem i to da budem, po potrebi – dodao je Vujadin.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter