Izvor: Kurir
19.08.2024 u 19:20
0

ZA OVO VEČERAS APSOLUTNO NEMAM REČI STVARNO: Dragana Mirković završila koncert u suzama

Najveća balkanska zvezda Dragana Mirković, ponovo je održala spektakl za pamćenje po ko zna koji put, oborivši rekorde kada je poseta u pitanju.

Muzička zvezda Dragana Mirković sinoć je publici priredila nezaboravnu noć u Temerinu, a onda se desilo nešto što je divu ostavilo bez teksta.

ČESTO SE SVAĐAMO: Oglasio se komšija koji je pretio Verici Rakočević i Veljku
Naime, jedan dečak iz publike popeo se na binu i doneo Dragani krunu, koju joj je pažljivo stavio na glavu, dok je ostatak publike glasno skandiralo „Kraljice, kraljice…“

– Srđane, hvala ti. Ja moram da vam predstavim najmlađeg, ali najvatrenijeg fana, to je Srđan. Više puta je dolazio na moje koncerte i uvek me iznenadi nekim poklonom, ali za ovo večeras stvarno nemam reči aposlutno – emotivno je rekla pevačica, a potom je mikrofon uzeo dečko.

-Jedina kraljica i niko sa estrade ne može našoj Gagi ovaj poklon da ukrade. Ovo je poklon od moje porodice, od mojih braće i sestara, oni su najmlađi fanovi, a najviše se zahvaljujem babi i dedi na svemu – rekao je Srđan, Dragana ga je iskreno zagrlila i iskreno mu se zahvalila, a on je dodao:

-Ovo je moja prva slika sa kraljicom- izvadio je telefon iz džepa i uslikao se sa svojom omiljenom pevačicom, a publika je čitavo vreme uživala i aplaudirala.

Muzičku divu je ovo duboko pogodilo, te je sa suzama radosnicama u očima prihvatila ovo priznanje.

Inače, poznato je koliko Dragana ceni svoje fanove, ona koristi svaku priliku da ispoštuju svoje fanove, te se uvek potrudi da na nastupu siđe među publiku, fotografiše se sa njima, što je upravo dokaz, kolika je zvezda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter