Izvor: NOVOSTI
26.07.2024 u 22:16
0

ZAPREPASTIĆETE SE KADA SAZNATE KO STOJI IZA OVIH STIHOVA: Čuveni hit Vesne Zmijanac

KARIJERU Vesne Zmijanac obeležili su brojni hitovi koji se nalaze na repertoarima brojnih kolega i rado su slušani među svim generacijama.

Pre nekoliko decenija, Vesna je otpevala svoj čuveni hit koji svi znate, međutim malo je poznato da je poznate stihove napisao Momčilo Bajagić Bajaga.

Verovali ili ne, u pitanju je pesme „Da budemo noćas zajedno“, čiji tekst glasi:

KOLIKA JE PENZIJA SAŠE POPOVIĆA: Svaki mesec mu OVAJ IZNOS legne na račun, a od prodaje „Granda“ dobio milione

„Godina je prošla, a na mome srcu leži ista želja. Ne mislim na tebe, ne želim te čak ni kao prijatelja. Mojom ulicom ne prolaziš, ali mi u snove dolaziš. Meni, dušo, duguješ još to, da budemo noćas zajedno“.

Ova numera pod nazivom “ Da budemo noćas zajedno“ je bila veliki iskorak iz Vesninog muzičkog pravca, u pop-narodnom maniru.

Postala je vanvremenski hit, a pevačica je često sa ponosom isticala da je autor teksta upravo Bajaga.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter