Izvor: Kurir
23.06.2024 u 09:46
0

ZATEGNUTA KAO PRAĆKA: Udala se za moćnika, a sad se skinula i izgleda MOĆNO

Bivša manekenka Bojana Rajić, otkako se razvela od golmana Vladimira Stojkovića, potpuno se povukla iz medija, međutim, na društvenim mrežama i te kako je aktivna.

S tim u vezi, atraktivna brineta je sada svoje pratioce na Instagramu raspametila fotkom na kojoj je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, a tom prilikom servirala je telo zategnuto kao praćka.

 

Komentari Bojanine slikeispod objave samo su se nizali, a neki od njih bili su:

„Grmi Boki“, „Zgodnica“, „Bomba“, „Kako me nerviraš“ i drugi.

Podsetimo, Bojana Rajić danas izuzetno ceni svoju privatnost, ali 2013. godine, kada se razvodila od srpskog sportiste Vladimira Stojkovića, domaća javnost bila je bombardovana pojedinostima iz njihove spavaće sobe. Između ostalog, nakon silnih spekulacija, bivši model istakla je da ocu svog starijeg sina ostavila kuću na Dedinju.

DŽASTIN TIMBERLEJK PROGOVORIO O HAPŠENJU: Muzičar prvi put u javnosti nakon SKANDALOZNOG PONAŠANJA „Ovo je teška nedelja…“

– Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa oca i boravi kod njega – napisala je tada Bojana Rajić na svom Fejsbuku.

Nešto kasnije je uplovila u vezu sa kako su mediji pisali kućnim prijateljem Branislavom Đurđevićem za koga se i udala i rodila mu dete.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter