Izvor: ALO
20.07.2024 u 13:36
0

ZBOG POVREDE SE SRUŠILA NA NASTUPU: Maja Berović otkrila šta se desilo

Berovićeva se usred nastupa saplela, a sada je otkrila da je tom prilikom povredila ruku

Maju Berović nedavno je doživela peh kada je pala na bini, a sada je prokomentarisala tu situaciju.

Berovićeva se usred nastupa saplela, a sada je otkrila da je tom prilikom povredila ruku.

– Da, desilo se u Švajcarskoj, zapela sam za zvučnik i nisam imala snage da se održim i samo sam se pustila. Ruku sam udarila, ali nije bilo strašno. Ne znam kako mi se to desilo jer uglavnom uspem da se održim. Dešava se meni da zapnem za nešto, da mi štikla upadne u rupu, ali se uglavnom zadržim na nogama – rekla je Maja.

TOTALNI KOLAPS NA KONCERTU ZDRAVKA ČOLIĆA: Ljudi trče u panici, stravično nevreme se sručilo i izazvalo HAOS
„Ne mogu da stignem da se okupam“

Maja je trenutno u Crnoj Gori gde ima zakazane nastupe, a sada je otkrila i kako provodi letnje dane u komšijskoj zemlji.

– Najviše volim letnju sezonu i leto. Imam puno zakazanih nastupa, a kada dolazim u Crnu Goru tu nema vremena ni za šta jer stalno nam te neke letove pomeraju zbog gužvi, pa ne stignem da se okupam, uglavnom bude samo radno. Međutim, kada radim Hrvatsku tamo se i odmorim, budem neke dve tri nedelje u jednoj predivnoj kući, tu mogu da se odmaram i odatle putujem na nastupe i uživam – rekla je Maja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter