Izvor: KURIR
01.07.2024 u 20:18
0

ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI! Uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti, ruka zalutala

Već neko vreme po gradskim kuloarima kruže priče da je najpoznatiji udovac Zoran Marjanović u šemi s pevačicom Indirom Indi Aradinović, s kojom je imao uspešnu saradnju kada joj je komponovao pesme za prvi album, a kasnije i hit „Bato, bre“, koji ju je podigao na vrh estradne scene.

Razmenjivali nežnosti

Tragom te informacije posetili smo juče jedan privatni bazen i uverili se u istinitost naših saznanja.

Vlasnik velikih folk hitova stigao je oko 14 časova, a društvo mu je u prvih sat vremena pravila ćerka Jana, nakon čega smo spazili i pevačicu, koja se baš opustila i uživala u letnjim čarima.

Sa cigaretom u ustima uputila se ka ležaljci, a kroz samo nekoliko minuta Zoran je s drugog kraja bazena doleteo kod nje i sočno je poljubio u obraz.Marjanović je sa sobom poneo pivce i udobno se smestio na pevačicinu ležaljku.

Zoran i Indi očigledno ne žele da kriju svoju romansu, pa su se tako naočigled svih držali za ruke, a Marjanović je u jednom trenutku pomazio pevačicu po butini.

Ako je suditi po kadrovima koje je paparaco  uslikao, varnice između Zorana i njegove dugogodišnje prijateljice pršte na sve strane.

Više puta smo probali da stupimo u kontakt s pevačicom, ali se do objavljivanja ovog teksta nije javljala na broj poznat redakciji.

Podsetimo, Indira Aradinović Indi družila se sa Zoranom i Jelenom od 17. godine, a nakon pevačicinog ubistva pričalo se da nisu ostali u kontaktu. Neki su tvrdili da se s Jelenom Marjanović nije slagala, iako su pre toga bile bliske, dok su neki pominjali da je Indi bila ljubomorna na pokojnu Jelenu jer je navodno bila zaljubljena u Zorana.

Nastavak suđenja

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović ubijena je pre osam godina, a slučaj njenog ubistva i dalje je pod velom misterije. Njen suprug Zoran Marjanović prvostepeno je osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, ali je odlukom Apelacionog suda ta presuda ukinuta i slučaj je vraćen na ponovno suđenje zbog nedostatka dokaza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter