Izvor: kurir
25.10.2024 u 18:15
0

ZORICA BRUNCLIK DOŽIVELA VELIKU NEPRIJATNOST: „Ovde je jasna zla namera“, istraga je u toku

Sve folkerkine pesme su obrisane sa kanala

Pevačica Zorica Brunclik poseduje karijeru dugu pet decenija, a ove godine joj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično uručio zlatnu medalju za zasluge.

ISIDORA TRIFUNOVIĆ PONOVO U LJUBAVNOM GNEZDU: Odlučila je da se vrati

Prepoznatljiva po mnogim hitovima, ali i nesvakidašnjoj frizuri, Zorica je kroz godine rada zadobila ljubav publike koja prati njen lik i delo. Međutim, pevačica se nedavno susrela sa velikim problemom zbog kog su i njeni obožavaoci ostali zabrinuti.

Naime, nedavno je sa Jutjuba uklonjen kanal Zorice Brunclik. Fanovi su ostali uznemireni i pitaju se gde su sve pesme njihove omiljene pevačice.

– Pre desetak dana neko je hakovao Zoričin e-mail, ušao je na njen „YouTube“ kanal i obrisao sve pesme. Obično, kada neko to učini, on zloupotrebi pretplatnike za reklamiranje nekog svog sadržaja. Tako da je ovde jasna zla namera da se sve uništi i tako direktno nanese šteta Zorici. O svemu su obavešteni provajderi, oni su u kontaktu sa centralnom administracijom „YouTube“-a, tako da je istraga u toku, a ako se na taj način ne dođe do počinitelja ovog dela, u ceo slučaj će biti uključeno i Odeljenje za visokotehnološki kriminal.

Podsetimo, Zorica Brunclik je 1975. godine snimila svoju prvu ploču za PGP pod nazivom „Ne daj da nas rastave“, a pored njenog imena i prezimena na istom našao se i nadimak – Nina.

Na estradi je bila napravila veliki bum i prodala je u preko trista hiljada primeraka. Kako je krenula dobrim putem, pevačica je nakon godinu dana izdala još jednu ploču, piše dalje „Grand onlajn“, gde se našla pesma „Donela te sreća meni“ i na tom albumu je bila potpisana prethodno pomenutom nadimkom.

Kada je došao red na treću ploču, međutim, tada je uz sliku stajalo samo njeno ime i prezime, Zorica Brunclik. Pevačica nikada nije otkrila zašto se tačno „odrekla“ nadimka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter