Izvor: ALO
14.06.2024 u 14:35
0

DVE SESTRICE SE VODE KAO NESTALE: Majka im je brutalno ubijena!

Državna policija je izdala hitnu potragu za sestrama nakon njihovog nestanka. Veruje se da su otete pre 8 sati ujutru u četvrtak

Dve devojčice nestale su u Luizijani nakon što je njihova majka brutalno ubijena u njihovom domu u četvrtak rano ujutru.

Državna policija je izdala hitnu potragu za sestrama, Džejli (6) i Erin (4), nakon njihovog nestanka. Veruje se da su otete pre 8 sati ujutru u četvrtak.

Nestanak Kali Brunet (35) prijavljen je 24 sata ranije i ona je na kraju nađena mrtva u svojoj kući, prenosi Daily mail.

Policija je rekla da je njen otac pronašao njeno beživotno telo na podu spavaće sobe i veruje se da je ubijena.

Istražitelji su nazvali scenu „očiglednim ubistvom“ sa „krvlju svuda“ i rekli da postoji razlog da se veruje da su deca trenutno u opasnosti.

Kalina majka Debi Smit Brunet je ostavila komentar ispod poslednje objave njene ćerke na Fejsbuku.

„Pozovi me!“, napisala je majka u 20.27 sati u sredu uveče.

 

UŽAS U PRIZRENU: Otac u alkoholisanom stanju nožem napao 21-godišnju ćerku!

Kali se vodila kao nestala više od 24 sata pre nego što su detektivi pronašli njeno telo.

Šef policije je rekao da bi deca u ovom trenutku mogla da budu na pola puta preko zemlje, ali da koriste sva sredstva da ih pronađu i vrate kući.

On je dodao da su deca nestala zajedno sa majčinim kolima.

U ovom trenutku nema osumnjičenih niti se zna gde bi deca mogla da budu.

Istražitelji ispituju smrt majke kao ubistvo, ali se ne zna način na koji je umrla.

Aktiviran je Amber alert, a detektivi su u njemu napisali da tragaju za muškarcem kako bi ga ispitali nakon nasilja u porodici koji je povezan sa smrću žene.

Smatra se da je naoružan i opasan i javnost se savetuje da mu ne prilazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter