Izvor: INFORMER
06.06.2024 u 19:55
0

BIO JE DOBAR MLADIĆ: Rođak ubijene žene otkriva šta mu je rekao Aleksa kada je počinio zločin!

"Dođi, sve sam ih pobio", rekao je Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca bratu ubijene bake nakon stravičnog zločina koji je danas počinio u Knjaževcu.

Aleksa je iz lovačke puške danas ubio oca Predraga (60), babu Saru (83) i dedu Miću Milojevića (81) u porodičnoj kući, a posle toga pozvao telefonom brata ubijene bake.

– Aleksa nije dao da oni idu u dom za stara lica. Deda i baba su bili stari, ali su imali služavku. Deda je imao demenciju od pre tri ili četiri godine, ali ga je ta služavka čistila, bio sam kada ga je prala. Deda i baba su ili stari, ali zaljubljeni jedno u drugo – rekao je za informer.rs Pera Nikodijević, brat ubijene žene.

 

Sve komšije su u šoku zbog starvičnog zločina.

– Vraćala sam se sa posla kada me je komšinica zaustavila i rekla uplakana kako je Aleksa iz puške „zastava“ pobio svoje ukućane. Pitala sam „Šta Aleksa?“, a ona mi je rekla da je pobio sve ukućane. Jedava sam se dovezla kući, zatečena. Aleksa je bio dečko za primer, pet puta da prođe pored nas uvek se javio. Uvek je priskakao u pomoć kada je trebalo nešto da se utovari, istovari, za svaku radnu akciju. Niko kod njega nije čudno primetio ovih dana, čak ni njegov prijatelj – rekla je Irena, komšija Alekse Milojevića.

Branko, komšija Milojevića kaže da su Miloš i Predrag su bili bolesni, ali za Aleksu ima samo reči  hvale.

– Bio je izvanredan i privatno je radio. Nikakav nagoveštaj nisam primetio da će nešto da bude.

Nikakav nagoveštaj nisam primetio da će nešto da bude. Da ćerka nije došla, ne bih znali šta se desilo. U čudu sam zbog svega. Roditelji su mu razvedeni. Imali su novca, lepo su živeli, radili su sa PVC stolarijom – priča on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter