Izvor:
19.05.2017 u 16:11
0

BRUTALNO UBISTVO NA UBU Drug ga na smrt pretukao zbog sestre!

Radovan Adamović (44) sa Uba nasmrt je pretučen dok je kod komšije gastarbajtera kosio travu! Njegovo telo obliveno krvlju pronašla je ćerka gastarbajtera na travnjaku i odmah obavestila policiju.

Smrt je nastupila pod još nerazjašnjenim okolnostima, a nezvanični izveštaj sa obdukcije potvrdio je da ga je napadač brutalno tukao do smrti.

Kako „Alo!” saznaje, policija sumnja da je za smrt odgovoran Nikola T. (26). Ima indicija da je Nikola odranije bio u sukobu sa pokojnikom, i to zbog Adamovićeve bivše devojke! Adamović je, navodno, pretio Tadićevoj sestri, koja je najbolja prijateljica njegove bivše, jer je sumnjao da je umešala prste u njihov raskid.

Tragedija se dogodila u četvrtak po podne u dvorištu Miroslava Lukića na Ubu. U to vreme u kući nije bilo nikoga, jer Lukić trenutno boravi u inostranstvu. Mrtvog kosača trave pronašla je Lukićeva maloletna ćerka S. L. (16). Ona je po ulasku u dvorište zatekla jeziv prizor.

– Devojčica se vratila kući i zatekla mrtvog komšiju nasred travnjaka. Bio je obliven krvlju, dok je nedaleko od njega ležao mobilni telefon. Vrisnula je čim je videla krv i otrčala je kod komšija po pomoć. Ubrzo su stigle policija i Hitna pomoć, ali nesrećnom čoveku nije bilo pomoći – kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je Adamovića u Urgentni centar bez znakova života. Lekari su odmah izrazili sumnju da je smrt nastupila nasilno.

– Telo je preneto na obdukciju radi utvrđivanja o kakvim povredama je reč i šta je prouzrokovalo smrt. Na telu nesrećnog čoveka bilo je mnogo podliva i rasekotina. Pretpostavlja se da ga je napadač udarao pesnicama i šutirao. U kući i dvorištu, osim mobilnog telefona, nije nađeno ništa što bi eventualno ukazivalo na motiv obračuna – navodi naš izvor.

Nema očevidaca događaja, ali je jedan komšija čuo svađu u dvorištu.

– Video je osobu u beloj majici i farmerkama, ali mu nije video lice i ne može da ga prepozna. Policija, prema podacima sa terena, sumnja da je Nikola T. fizički nasrnuo na Adamovića. Za njim je odmah raspisana potraga. Uhvaćen je u četvratak uveče na graničnom prelazu Gostun, dok je sa svojim zetom V. J. pokušavao da pređe granicu – otkriva naš izvor.

Osumnjičenom i njegovom zetu određeno je zadržavanje do 48 sati, a nastavak istrage treba da rasvetli ceo događaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter