Izvor: 24 sedam
06.08.2024 u 11:51
0

CRNOGORAC IZAZVAO LANČANI UDES: U nesreći za koju je osumnjilčen N. T. (30) učestvovalo je teretno i šest putničkih voizila

Crnogorcu zabranjeno da napusti Srbiju

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu saslušalo je N. T. (30), državljanina Crne Gore, zbog sumnje da je izazvao lančani sudar kod Pančeva, u kojem je jedna osoba poginula, a sedam je povređeno.

Nesreća se dogodila 1. avgusta na Državnom putu 1B, a učestvovao je teretno vozilo i šest putničkih vozila.

Do saobraćajne nezgode je, kako je saopštilo tužilaštvo, došlo usled toga što vozač teretnog vozila N. T, koji se kretao iz pravca Pančeva ka Banatskom Novom Selu, nije držao odstojanje od vozila koja su se kretala ispred njega u istom smeru usled čega je došlo do kontakta vozila koja su se kretala iz pravca Pančeva ka Banatskom Novom Selu i vozila iz suprotnog smera.

U nesreći je poginula jedna osoba, M. S. (66), dok su dve osobe teško povređene, a petoro njih lakše.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter