Izvor: KURIR
29.05.2024 u 10:48
0

DAVID JE ZAKOPAO OCA U KUĆI ZBOG NJEGOVE PENZIJE: Isplivali detalji o sinu iz Zemuna! MENJAO IME, BIO U ZATVORU

David Drobnjak (53), koji se sumnjiči da je oca Branislava (79) zakopao ispod betonske ploče u kući u Zemunu, kako saznaje, ranije se zvao Dejan, a promenio je ime posle odsluženja zatvorske kazne u inostranstvu.

Podsetimo, on je juče u pratnji dva advokata došao sam u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu i priznao da je oca pre osam godina sahranio u kući, kako bi nastavio da prima njegovu penziju.

– Izjavio je da mu je otac preminuo prirodnom smrću i da ga je sahranio u kući. Policija i dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu odmah su izašli na lice mesta. Tužilac je naložio da se obavi uviđaj i ekshumacija ostataka koji su pronađeni – podseća sagovornik

Kako izvor otkriva, Davida, koji se ranije zvao Dejan, komšije njegovog pokojnog oca nisu dobro poznavale i nisu ga često viđale.

– Navodno je u inostranstvu osuđivan za teška krivična dela i tamo je služio kaznu. Po odsluženju kazne, vratio se u Srbiju, i tada je i promenio ime – kaže sagovornik Kurira.

Podsetimo, dežurni tužilac naložio je obdukciju i toksikološke analize kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

– U zemlji prekrivenoj betonskom pločom su pronađene ljudske kosti – kaže izvor iz istrage i dodaje da su vatrogasci morali da lome i razbijaju beton kako bi došli do posmrtnih ostataka.

– Vrata kuće su posle obavljenog uviđaja zapečaćena, na njima stoji obaveštenje policije. Unutra se vidi krš i lom posle razbijanja betona – kaže naš izvor.

Inače, komšije kažu i da Branislava, Davidovog oca, nisu videli od 2016. godine.

– Nismo ga videli od oktobra 2016. godine. O njemu je do tada brinuo sin, komšinici je kasnije rekao da mu je otac u domu za stara lica. Čuli smo da on živi na Altini, i da mu je otac kupio stan – kaže za jedan od njih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter