Izvor: blic
01.10.2024 u 12:02
0

DEDA NA VRAČARU UZGAJAO MARIHUANU: Policija mu u stanu pronašla i oružje

Muškarac D.S. (75) uhapšen je sinoć na Vračaru, kada je policija u stanu u kom je živeo, na potkrovlju, otkrila laboratoriju za veštački uzgoj marihuane.

Prilikom pretresa stana pronađena je veća količina marihuane spremne za prodaju i više stabljika koje su rasle u laboratoriji.

– Takođe policija je, prilikom pretresa stana pronašla tri pištolja i više od 100 metaka. Pronađene su i vagice za precizno merenje i oko 20.000 evra – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

D.S. je uhapšen naočigled komšija u zgradi na Vračaru, a kako su nam oni naveli nisu mogli da veruju da se kod njih u zgradi gaji marihuana.

– To je, iskreno bio šok za mene – rekao je jedan od stanara.

Istraga povodom ovog slučaja se nastavlja, a više detalja biće poznato nakon saslušanja osumnjičenog muškarca u nadležnom tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter