Izvor: ALO
21.05.2024 u 12:50
0

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U OBRENOVCU Kamion naleteo na autobus pun putnika, poginuo vozač!

Saobraćajna nesreća s teškim posledicama desila se u selu Stubline kod Obrenovca. Kako se saznaje povređeno je više od 15 putnika, dok je vozač autobusa izdahnuo na licu mesta.

Iako uviđaj na mestu nesreće još uvek nije završen, saznajemo da je do incidenta došlo kada je vozač kamiona naleteo na put autobus koji se sa sporednog uključivao na glavni put.

Prema rečima svedoka, mnogo putnika autobusa se žalilo na povrede dok su vozača iz smrskane kabine izvukli vatrogasci.

MAJKA DEČAKA UBICE DANAS OPET U SUDNICI: „Pustite mašti na volju“ je njen sraman odgovor na ključno pitanje!

 

Hitna pomoć je ubrzo zbrinula povređene, a policija je počela uviđaj posle kojeg će u potpunsti biti jasno šta se desilo i ko je izazvao ovu tešku saobraćajnu nesreću.

Na žalost vozač autobusa umro je na licu mesta, više od 10 putnika se žalilo na povrede od kojih je šest osoba prevezeno u KBC „Bežanijska kosa“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter