Izvor: KURIR
21.05.2024 u 10:17
0

MAJKA DEČAKA UBICE DANAS OPET U SUDNICI: „Pustite mašti na volju“ je njen sraman odgovor na ključno pitanje!

Miljana Kecmanović, majka dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, danas bi trebalo pred Višim sudom u Beogradu da nastavi da odgovara na pitanja roditelja ubijenih i ranjenih.

– Na prethodnom suđenju, ona je iznela odbranu i odgovarala na pitanja svojih advokata kao i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Na teret joj je stavljena nedozvoljeno držanje oružja i municije pošto je na jednoj čauri u učionici u kojoj je njen sin ubio i ranio vršnjake, kao i nastavnicu istorije koja je držala čas. Ona je negirala krivicu, ali je odbila da odgovri na konkretno pitanje otkud njen DNK na čauri. Rekla je „Pustite mašti na volju“

Prema njegovim rečima, iako je pokušala da predstavi da joj je žao i da roditeljima dece, koji su sedeli u sudnici, želi da izjavi saučešče i kaže da su i „ona i njena porodica žrtve“, nikome u sudnici to nije delovalo iskreno i izazvalo je burne reakcije članova porodica žrtava.

– Na gotovo identičan način je odbranu iznosio i njen suprug, Vladimir Kecmanović. I on se branio, negirao, pokušavao da izrazi saučešće ali je ipak kao i Miljana na pitanja davao odgovore koji pokazuju njegovo pravo lice. Licemerno je da izjavljuju saučešće roditeljima i govore da saučestvuju u boli koju im je pričinio njihov sin, a da onda odbijaju da ogovaraju na pitanja zastupnika, odnosno advokata porodica – dodaje on i objašnjava da na taj način praktično roditelje ubijene dece dovode u situaciju da ukoliko žele da dobiju odgovore na pitanja, u sudnici sami moraju da ih postave, umesto da to kako je uobičajeno, u njihovo ime rade adovkati.

Podsetimo, i Vladimir i Miljana Kecmanović na početku suđenja izjavili su da nisu krivi. Njihov sin, koji je u vreme zločina imao 13 godina nije na optužnici jer po zakonu tada nije bio krivično odgovoran.

Pošto majka maloletnog ubice završi sa odgovaranjem na pitanja, odbrane bi trebalo da iznesu i vlasnik i instruktor gađanja u streljani u koju je trinaestogodišnjaka vodio otac da uči da puca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter